VOLTRAWEB

Website voor en door volleybaltrainers


Vind hier de Trainer/Trainster die je zoekt

Volg als beschikbare Train(st)er intussen de pagina Club zoekt Train(st)er

 
tijdsc4.gif (3955 octets)tijdsc4.gif (3955 octets)Vlaamse Clubs die al dan niet tijdelijk geen trainer/trainster vinden voor een van hun trainingsgroepen, kunnen ook terecht bij www.sportwerk.be (ex-vlabus)

Peter Bierinckx zoekt nieuwe uitdaging voor het seizoen 2021-2022 in de nationale of promo reeksen! Eventueel assistent trainer in de Liga zowel heren als dames. Bij voorkeur een ploeg met ambitie of een project op langere termijn. Indien jullie nog vragen hebben kunnen jullie mij altijd contacteren via mail peter.bierinckx@icloud.com of GSM 0468/10 93 35 (2021-02-05)


Ervaren trainer zoekt er nog een ploeg bij voor volgend seizoen. Ruim 30 jaar ervaring als trainer/coach. Ploegen gedaan van 1ste divisie tot gewest.  Zoek er nog een ploegje bij voor volgend seizoen. Dit kan een jeugdploegje zijn of een seniorenploeg. Wil op huidig moment niet terug naar Divisie kijken. Addertje onder het gras is dat ik reeds een ploeg onder mijn vleugels heb bij de seniors provinciale reeks. Ik zoek dus een combinatie die werkzaam is naar trainingsdagen en wedstrijduren voor thuiswedstrijden. De ideale ploeg voor mij is jeugd vanaf U17 of seniors provinciaal niveau. Zoek een ploeg die wil werken op het plein en een groep is naast het plein. Een groep die wil leren en over de nodige motivatie beschikt. Liefst max in een straal van 60 km rond Herenthout. Bij interesse stuur gerust een mailtje naar peter.jonckheere.volleybal@edpnet.be (2020-05-18)


Beachtrainers a) Beachtrainersbank Heel wat clubs zijn van plan eind april te starten met beachtrainingen maar men is dikwijls op zoek naar beachtrainers. Daarom wil de beachcommissie een beachtrainersbank aanleggen om de clubs hierbij te helpen. Wie wil er nu niet, na 8 maanden zaaltrainingen, een 8 tal beachtrainingen geven? Heb jij zin? Op onze website vind je een knop om in te schrijven - Dat geldt OOK voor beachTRS uit de andere provincies!. (www.beachbrabant.be) – B) documentatie vooR beachtrainers: Op onze website: www.beachbrabant.be kan je nu ook heel wat informatie vinden voor beachtrainers! (2020-02-08)


B-trainer Lieven Verstraeten zoekt ambitieuze damesploeg in 3de of 2de provinciale - Liefst in een straal van 30 minuten rond Herselt - Heb ervaring zowel bij jeugdploegen (meisjes regionaal en provinciaal) als bij seniorploegen (heren en dames gewest en provinciaal) - Contact in het WE of na 18u op weekdagen via 0476/550430 (2020-01-19)


Dominique Loyens, trainer B, zoekt vanuit Genk voor volgend seizoen een nieuwe uitdaging niveau 1ste /  2de div Heren of Dames – contact: domi.loyens@hotmail.com of 0491220067 (2020-01-07)


Na 3 jaar AIF NATIONALE & 1ste prov. Mannen zoek ik een zeer gemotiveerde ploeg in provinciale. Contact: Pat Dewil (Tienen) 0496310275 (2019-04-26)


Ik zoek als trainer/coach een damesploeg uitkomende in divisie (minimaal 1ste prov) al dan niet in combinatie met training geven aan diverse jeugdploegen. Ik ben in het bezit van de Nederlandse trainer-B licentie aangevuld met enkele modules van de Nederlandse Trainer A licentie en in het bezit van de Nederlandse Topjeugdlicentie. Ik woon in de regio Tilburg/Eindhoven. Grote afstanden op zich geen probleem. Ervaring met training geven en coachen in Nederland, België en Duitsland op vrijwel alle niveaus. Afgelopen seizoen werkzaam geweest bij een Nederlands damesteam 3de divisie dat kampioen is geworden. Daarnaast training gegeven aan CMV niveau 4-5-6, C-jeugd en een damesteam 1ste klasse. Reacties via info@wertsvolleyball.com of 06-43989959 (bij voorkeur via een berichtje, telefonisch moeilijk bereikbaar) (2019-04-14)


Tal van clubs & teams zoeken een trainer/coach? Ben je beschikbaar ? Of kijk je uit naar een nieuwe uitdaging ? Meld dat aan wilfriedvm@skynet.be